​Telefon: 98 23 53 33    |    E-mail: info@tranumklit.dk

Dragende natur - rum til afslapning​

Familieferie ved Vesterhavet

Trænger I til en familieferie med et lille afbræk fra den ellers travle hverdag? Feriehotel Tranum Klit er et børnevenligt feriehotel, og rummer en masse muligheder for at få en skøn og afslappende familieferie i rolige og naturrige omgivelser. Dertil også med mange muligheder for en masse gode aktiviteter og oplevelser sammen.

Det er tilladt at medbringe husdyr på feriehotellet, så hvis familien rummer en hund, er Feriehotel Tranum Klit en oplagt mulighed for en strandtur eller skønne spadsereture med hunden, da vi ligger blot 50 meter fra stranden ved Vesterhavet.

Masser af aktiviteter på jeres familieferie

En familieferie ved Vesterhavet hos Tranum Klit, er andet end skøn natur. Der er også rig mulighed for en svømmetur i en af vores swimmingpools, hvor børnene også kan boltre sig i et af børnebassinerne. Det er tilmed også muligt at få pulsen op - både for børn og voksne. Vi har legepladser til børnene og blandt andet bordtennis til de større børn og de voksne. I området omkring feriehotellet er der også aktiviteter som hesteudlejning, shopping, minigolf og det populære Fårup Sommerland er også en oplagt mulighed for god aktivitet af hele familien.

Kontakt os for at høre mere

Vil du høre mere om hvad mulighederne er, når I holder familieferie på Feriehotel Tranum Klit? Så er I meget velkomne til at ringe til os på telefon 9823 5333 eller sende os en mail på info@tranumklit.dk​.

Feriehotel Tranum Klit

Strandvejen 150

 Tranum, 9460 Brovst

Telefon.: 98 23 53 33 

E-mail: info@tranumklit.dk