​Telefon: 98 23 53 33    |    E-mail: info@tranumklit.dk

Dragende natur - rum til afslapning​

Børnevenlig ferie i Jylland ved Vesterhavet​

Familieferie i Jylland, få det bedste af det bedste

Det bliver med tiden mere og mere moderne at holde ferie ved Vesterhavet i Nordjylland, og dette med god grund! Nordjylland er et utrolig smukt og rigt ferieområde der har så meget smuk natur og spændende kultur at byde på. Om man er til storbysferie, til landet, havet eller små fortryllende øer og landsbyer så kan man finde det i smukke Nordjylland. En af Nordjyllands perler ligger ved Tranum Klit, her ligger naturen uberørt hen, og både voksne og børn kan med garanti få noget ud af at holde fri og ferie her.

Tranum Klit Feriehotel ved Vesterhavet

Midt i smørhullet ligger Tranum Klit Feriehotel. Skal man holde ferie i Danmark er dette feriehotel helt sikkkert værd at overveje. Ikke mindst er omgivelserne helt fantastiske, hotellet er lækkert moderne, familievenligt og super hyggeligt. Der er alle de faciliteter som man har behov for, og den store naturens egen legeplads lige uden for døren.

Træk stikket ud, pak bilen eller hop på toget, og ta på ferie på Tranum Klit Feriehotel. Så får du det bedste af det bedste af Danmark. Og du får en ferie til en overskuelige pris, uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller oplevelsen.​

Feriehotel Tranum Klit

Strandvejen 150

 Tranum, 9460 Brovst

Telefon.: 98 23 53 33 

E-mail: info@tranumklit.dk