​Telefon: 98 23 53 33    |    E-mail: info@tranumklit.dk

Dragende natur - rum til afslapning​

Feriebolig ved Fårup Sommerland

Er I ved at planlægge familieferien, hvor der skal være rig mulighed for gode aktiviteter både til børn og voksne i nær-området? Så kan vi bestemt anbefale at holde ferie i en feriebolig nær Fårup Sommerland. Feriehotel Tranum Klit ligger meget tæt på den populære forlystelsespark, som byder på et væld af aktiviteter for hele familien. Fårup Sommerland er stedet som alle børn elsker at besøge, hvor underholdningen er garanteret i form af forlystelser og gode oplevelser i det store badeland.

En feriebolig med mange seværdigheder i nærheden

På et ophold i en feriebolig hos Feriehotel Tranum Klit indbydes der også til en masse andre aktiviteter og seværdigheder i nær-området. Feriecenteret rummer flere muligheder for at aktivere både børn og voksne på familieferien. Med en dejlig indendørs swimmingpool, er der rig mulighed for at tage en dukkert eller en svømmetur – og til børnene er der naturligvis også et børne bassin. I højsæsonen åbner vi også op vores udendørs swimmingpool. Derudover tilbyder vi forskellige aktiviteter, blandt andet er der mulighed for en bordtennis-dyst eller børnene kan boltre sig på en af legepladserne i området. Udover Fårup Sommerland er der også en masse seværdigheder og aktiviteter i nær-området. En feriebolig hos Feriehotel Tranum Klit er derfor en perfekt base for hele familien.

Vil du høre mere om vores feriebolig?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for nærmere information og booking af feriebolig i det naturskønne Tranum Klit i Nordjylland. Vi kan kontakte på telefon 9823 5333 eller ved at sende en mail til info@tranumklit.dk​.

Feriehotel Tranum Klit

Strandvejen 150

 Tranum, 9460 Brovst

Telefon.: 98 23 53 33 

E-mail: info@tranumklit.dk