​Telefon: 98 23 53 33    |    E-mail: info@tranumklit.dk

Dragende natur - rum til afslapning​

Miniferie ved Vesterhavet

Trænger du til et lille pusterum i naturskønne omgivelser – enten alene eller sammen med familien? Så byder Feriehotel Tranum Klit på et dejligt ophold i Nordjylland.

Den friske natur og de sublime omgivelser er bestemt oplevelsesværdige og tilmed den perfekte ramme om et oplevelsesrigt ophold. På en ferie ved Vesterhavet kan du på Feriehotel Tranum Klit nyde godt af, at vandet ligger blot 50 meter fra feriehotellet. Vores naturrige område indbyder derfor til rolige gåture ved vandet, eller en dejlig dag ved den smukke badestrand.

En miniferie ved Vesterhavet med aktiviteter

Ønsker du derudover også at dit ophold skal rumme aktiviteter? Vi har rigtig gode muligheder for at få en masse gode oplevelser.

Er vejret ikke til en strandtur, er der stadig rig mulighed for at kunne få en svømmetur hos os. På feriehotellet er der adgang til indendørs og i højsæsonen også udendørs swimmingpool, med tilhørende børnebassiner – dertil også tilhørende omklædnings- og badefaciliteter. Udover gode faciliteter på feriehotellet, har vi også et væld af aktiviteter i nærområdet. Du kan læse mere om de forskellige muligheder her.

Vil du høre mere?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis ønsker mere information om hvad vi på Feriehotel Tranum Klit kan tilbyde. Vi kan kontaktes på telefon 9823 5333 eller ved at sende en mail til info@tranumklit.dk​.

Læs mere om:

Priser for leje af ferielejlighed

Faciliteter og Aktiviteter

Seværdigheder i nærheden​

Feriehotel Tranum Klit

Strandvejen 150

 Tranum, 9460 Brovst

Telefon.: 98 23 53 33 

E-mail: info@tranumklit.dk