​Telefon: 98 23 53 33    |    E-mail: info@tranumklit.dk

Dragende natur - rum til afslapning​

Weekendophold ved Vesterhavet

​Overvejer du at tage på weekendophold sammen med din ledsager eller måske med hele familien? Så er Feriehotel Tranum Klit en sand perle i den nordjyske natur - og bestemt et feriemål, som bør overvejes. Stedet er helt specielt med en skøn og uspoleret natur, klitter i kilometervis og med Vesterhavet kun 50 meter fra feriecenteret, som strækker sig så langt øjet rækker. Et ophold ved Tranum Klit er i den grad oplevelsesværdigt, hvor alle vil kunne få nogle skønne dage med positive oplevelser.


Et weekendophold med mange muligheder

Der er et væld af muligheder, når I vælger et weekendophold hos Feriehotel Tranum Klit i Nordjylland. Der tilbydes forskellige faciliteter og aktiviteter både til børn og voksne på feriehotellet. Dertil har vi vores populære nærområde, som rummer masser af aktiviteter. Dette kunne blandt andet være lystfiskeri, shopping, biografture og meget andet. En ferie ved Tranum Klit er derfor et oplagt udflugtsmål uanset om du er alene, sammen med din partner eller medbringer hele familien. Hos os er der gode muligheder for alle.

Kontakt os og høre mere

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et uforglemmeligt weekendophold i vores idylliske omgivelser ved Vesterhavet. Vi kan kontaktes på telefon 9823 5333 eller på mail info@tranumklit.dk, for nærmere information.

Feriehotel Tranum Klit

Strandvejen 150

 Tranum, 9460 Brovst

Telefon.: 98 23 53 33 

E-mail: info@tranumklit.dk