Børnevenlig ferie i Jylland ved Vesterhavet​

Familieferie i Jylland, få det bedste af det bedste

Det bliver med tiden mere og mere moderne at holde ferie ved Vesterhavet i Nordjylland, og dette med god grund! Nordjylland er et utrolig smukt og rigt ferieområde der har så meget smuk natur og spændende kultur at byde på. 

Om man er til storbysferie, til landet, havet eller små fortryllende øer og landsbyer så kan man finde det i smukke Nordjylland. 

En af Nordjyllands perler ligger ved Tranum Klit, her ligger naturen uberørt hen, og både voksne og børn kan med garanti få noget ud af at holde fri og ferie her.

Naturens legeplads ved Vesterhavet

Midt i smørhullet ligger Tranum Klit Feriecenter. Skal man holde ferie i Danmark er dette feriecenter helt sikkert værd at overveje. Ikke mindst er omgivelserne helt fantastiske,  familievenligt og super hyggeligt. Der er alle de faciliteter som man har behov for, og den store naturs egen legeplads lige uden for døren med masse af vandre- og cykelture, mountainbike trails og kilometervis af sandstrand.

Træk stikket ud, pak bilen eller hop på toget, og ta på ferie på Tranum Klit Feriecenter. Så får du det bedste af det bedste af Danmark. Og du får en ferie til en overskuelige pris, uden at gå på kompromis med hverken kvaliteten eller oplevelsen.​

Kontakt os og hør mere

​Vil du høre mere om vores populære feriehuse, så er du velkommen til at kontakte os via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt