Køb feriehus ved Vesterhavet

​Alle husene ejes i dag af individuelle ejere. Husene blev udstykket allerede i 1980, således at alle husene i dag har sit eget matrikelnummer, hvilket betyder at der gives skøde på det enkelte hus.

Tranum Strand er i dag et eftertragtet feriemål - ikke kun for danskere men også vores nordiske venner fra både Sverige og Norge er hyppige gæster. Fra Tyskland og Holland og England oplever vi også en opblomstring i disse år, hvor det er kvalitetsferie og oplevelser gæsterne efterspørger. Tranum Klits fantastiske beliggenhed kun 50 meter fra Vesterhavet, danner de perfekte rammer for disse ønsker.​

Udlejningen af feriehusene foretages i dag i tæt samarbejde med både danske og udenlandske online ferieportaler.

Husene er på 65 kvm og i to plan. Nogle har 2 værelser med køjer på 1 sal og andre har stort lækket soveværelse med dobbeltseng. Alle feriehuse er ny renoverede, med nyere køkken, nye facader, tagbelægning og terrasser, og en indendørs soft-renovering i forbindelse med nye dyner, hovedpuder og gardiner - kort sagt alt hvad der skal til at holde kvalitetsferie.​

Ønsker du nærmere information udfyld venligst kontaktformularen til venstre på denne side.

Kontakt os og hør mere

​Vil du høre mere om vores populære feriehuse, så er du velkommen til at kontakte os via formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

- Tonny K via TripAdvisor

"Rent og pænt med mange fine detaljer.  Beliggenhed var helt fantastisk især fordi vi havde super sommer vejr - strandvejr"

- David G via TripAdvisor

"Tæt ved stranden ligger disse fine lejligheder i 2 etager, med udsigt over klitterne. Lejlighederne er yderst velindrettede og vedligeholdte"

- Leif S via TripAdvisor

"Sengene og madrasserne var helt tilfredsstillende, og alt i alt fik vi god valuta for pengene"